Πληροφορίες Έκθεσης


Η Convex συμμετείχε στη μεγάλη, επίσημη κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022 στο METROPOLITAN EXPO.

Ο κλάδος του αλουμινίου συγκεντρώθηκε ξανά παρουσιάζοντας καινοτόμες εφαρμογές αλουμινίου και προϊόντα νέας γενιάς.Το σύνολο της ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου, που αποτελεί σταθερό πυλώνα της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και σημαντικό παράγοντα στη συγκεκριμένη παγκόσμια αγορά, συμμετείχε στην έκθεση που θέτει την Ελλάδα ως το επιχειρηματικό επίκεντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Στόχος της κλαδικής έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ είναι να προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες οικιστικές λύσεις για τον καταναλωτή, να υποστηρίξει το μηχανικό/αρχιτέκτονα με εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες και να αναβαθμίσει την παραγωγή, τη λειτουργία και την ποιότητα υπηρεσιών του κάθε κατασκευαστή αλουμινίου.
Έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία χρόνων, παρουσιάσαμε προϊόντα ανοδιωμένου αλουμινίου, με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, σε απεριόριστες χρωματικές επιλογές και μοναδική αντοχή στο χρόνο, καθώς και τις νέες σειρές χειρολαβών, σχεδιασμένες ειδικά για κουφώματα αλουμινίου.

Εγγραφή στο newsletter