Πληροφορίες Έκθεσης


Η Xenia 2022, αποτελέσε και φέτος την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επιχειρηματίες του κλάδου του τουρισμού, ενώ παράλληλα αναδείξε και τους βασικούς άξονες στους οποίους θα στηριχτεί η νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού από τις 26 εώς τις 28 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η Convex συμμετείχε δυναμικά και σε αυτήν την έκθεση, παρουσιάζοντας όλα τα νέα της προϊόντα καθώς και τις υπηρεσίες που την έχουν καθιερώσει 30 χρόνια πλέον στο χώρο. Κατά την επίσκεψή τους οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, όλες τις νέες σειρές χειρολαβών πόρτας και παραθύρων, λαβές εξώπορτας καθώς και μια πληθώρα από custom δημιουργίες σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

 

Varial


Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενήσαμε φέτος στο περίπτερο μας, την νεοσύστατη εταιρεία του ομίλου μας, τη VARIAL.
Οι επισκέπτες γνώρισαν από κοντα τους ανθρώπους της VARIAL καθώς και τα συστήματα Wardrobe20 και Closet20 βασισμένα στην απλότητα, το μινιμαλισμό και το βιομηχανικό design. Τα δυο αυτά συστήματα γκαρνταρόμπας και ντουλάπας σε συνδιασμό με τις λάβες αλουμινίου της εταιρείας, είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο σας, αναβαθμίζοντας παράλληλα την αισθητική του.

Εγγραφή στο newsletter