Πληροφορίες Έκθεσης


Για ακόμα μια χρονιά η Convex συμμετείχε δίνοντας δυναμικό παρόν στην έκθεση Xenia 2023, την έκθεση θεσμό πλέον για τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία. Χιλιάδες στελέχη του hospitality ανακάλυψαν στα περίπτερα των 520+ εκθετών προϊόντα, λύσεις, υπηρεσίες, τεχνολογίες, digital εφαρμογές που απαντούν σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου της βιομηχανίας του τουρισμού. Μαζί με πάνω από 500 εταιρείες leaders της αγοράς, παρουσιάσαμε όλα τα νέα μας προϊόντα καθώς και τις υπηρεσίες που μας έχουν καθιερώσει 30 χρόνια πλέον στο χώρο.

 

Varial


Μετά την επιτυχημένη της πρώτη παρουσία στην περσινή έκθεση, η VARIAL και φέτος ανανεωμένη υποδέχθηκε τον κόσμο του τουρισμού στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2023.
Νέες προτάσεις υψηλής αισθητικής, καινοτόμα υλικά και βιώσιμες πρακτικές για την κατασκευή και τη διακόσμηση! Τα δυο αυτά συστήματα γκαρνταρόμπας και ντουλάπας Wardrobe20 και Closet20 βασισμένα στην απλότητα, το μινιμαλισμό και το βιομηχανικό design, σε συνδιασμό με τις λάβες αλουμινίου της εταιρείας, είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο σας, αναβαθμίζοντας παράλληλα την αισθητική του.

   

Εγγραφή στο newsletter