# Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 

#Ιστορία

 

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρία ιδρύεται το 1991 από τον Παναγιώτη Πανταζέλο,
ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο ειδών κιγκαλερίας από το 1973.
H εταιρία στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Γ. Γεννηματά 93, Μαγούλα Αττικής, σε έναν ειδικά σχεδιασμένο και σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο και είναι μια απόλυτα καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής με όλες τις φάσεις κατασκευής να πραγματοποιούνται εντός του εργοστασίου.
Τα προϊόντα της εταιρίας είναι: Πόμολα και λαβές για πόρτες και κουφώματα, πόμολα και λαβές για έπιπλα. Αξιοποιώντας την δυναμική των εγκαταστάσεων της, αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές.
Η φιλοσοφία της Convex διέπετε από τέσσερις βασικούς πυλώνες. Δημιουργικότητα, Πρωτοπορία, Τεχνολογία και Πάθος.
Τα προϊόντα της αποτελούν την ενσάρκωση αυτών των αρχών και έτσι διασφαλίζεται η ποιότητα και αντοχή τους.
Η Convex καθώς αποτελεί ένα παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στις σύγχρονες τεχνολογικές και εικαστικές τάσεις, προσπαθεί συνέχεια να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.
Με αυτή την ιδιαίτερη προσέγγιση παράγει πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής αισθητικής, έχει καταφέρει να διακριθεί παγκοσμίως για την ποιότητα της, καθώς και να κερδίσει βραβεία για τον σχεδιασμό των προϊόντων της ο οποίος γίνεται από βραβευμένους σχεδιαστές.

 
 

#ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 
Η CONVEX είναι μια απόλυτα καθετοποιημένη μονάδα.
Επεξεργάζεται μέταλλα όπως Ορείχαλκος, Ζάμακ, Αλουμίνιο, Ανοξείδωτο, Χαλκό κλπ. Όλες οι φάσεις πραγματοποιούνται μέσα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
Με τον τρόπο αυτό, αφενός η παραγωγική διαδικασία είναι περισσότερο ελεγχόμενη και αφετέρου υπάρχει μεγάλη ευελιξία, αφού επιτρέπει στην εταιρία να ανταποκρίνεται άμεσα στη ζήτηση σε διαστάσεις και παράγωγα προϊόντα, τόσο για την Ελληνική όσο και για τις ξένες αγορές.

Τμήμα μελέτης, σχεδιασμού

Τμήμα μελέτης, σχεδιασμού και κατασκευής καλουπιών για παραγωγή χυτοπρεσσαριστών εξαρτημάτων από ζάμακ ή ορείχαλκο.

Τμήμα παραγωγής

Τμήμα παραγωγής εξαρτημάτων από ορείχαλκο, αλουμίνιο και σίδηρο, με κατεργασία από revolver. Ικανότητα παραγωγής εξαρτημάτων μέχρι Φ60 mm.

Τμήμα κατεργασιών

Τμήμα κατεργασιών, εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα transfer, καθώς και με κοπτικές - διαμορφωτικές πρέσσες, τρυπάνια, φρέζες πριόνια κλπ. Στο τμήμα αυτό γίνεται η διαστασιολογική τελειοποίηση των παραγόμενων.

Τμήμα λείανσης

Τμήμα λείανσης. Ανάλογα με την επιθυμητή εμφάνιση που προβλέπεται από τις προδιαγραφές, γίνεται λείανση με βούρτσες από πανιά ή από κετσέδες σε χειροκίνητα μηχανήματα, σε transfer λείανσης καθώς και σε robot.

Τμήμα ταινιών

Τμήμα ταινιών εξοπλισμένο με δονητικά μηχανήματα. Γίνεται μαζική λείανση με τρόχαλα ή χειροκίνητα μηχανήματα καθώς και με αυτόματα transfer ή robot ταινίας.

Τμήμα επιμεταλλώσεων

Τμήμα επιμεταλλώσεων με αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, πλήρως ελεγχόμενη από 7 PLC. Ικανότητα επιμετάλλωσης εξαρτημάτων από ορείχαλκο, ζάμακ, αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και σίδηρο. Οι επιμεταλλώσεις περιλαμβάνουν επιχάλκωση, ματ επινικέλωση, γυαλιστερή επινικέλωση, σατινέ επινικέλωση, επιορειχάλκωση, επιχρωμίωση και ηλεκτρολυτικά βερνίκια με χρώματα. Ικανότητα βαφής εξαρτημάτων μήκους έως 2.8 μέτρα.

Τμήμα ηλεκτροστατικών βαφών

Τμήμα ηλεκτροστατικών βαφών, όπου γίνεται βαφή εξαρτημάτων με ηλεκτροστατικά πιστόλια τα οποία χρησιμοποιούν πούδρες, υγρές βαφές, βερνίκια κλπ.

Ηλεκτροστατική βαφή και οξείδωση μετάλλων

Ηλεκτροστατική βαφή και οξείδωση μετάλλων

Τμήμα ποιοτικού ελέγχου

Τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Ένα ξεχωριστό και σημαντικό τμήμα που έχει την ευθύνη ελέγχου τόσο των επί μέρους φάσεων παραγωγής, όσο και για το αν τα τελικά προϊόντα βρίσκονται εντός των προδιαγραφών που έχουν τεθεί.

Συσκευασία

Tμήμα μοντάζ και συσκευασίας των προϊόντων.

#Πιστοποιήσεις

 
 

#Εκθέσεις

 
batimat 2019

Η Διεθνή έκθεση Batimat 2019 που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στο Παρίσι. Παρουσιάσαμε τη νέα γκάμα λαβών πορτών σχεδιασμένη, για να κάνουμε την αλληλεπίδραση σας με πόρτες και παράθυρα μια μοναδική εμπειρία. Επιπλέον, παρουσιάσαμε τις τεχνικές ανοδίωσης, που μπορούν να επιτευχθούν στις νέες εγκαταστάσεις μας, παρουσιάζοντας έναν κόσμο χρώματος και φυσικά την αποκλειστική σειρά λαβών πορτών που δημιουργήθηκε από γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές.

Πολυμέσα
THE BIG 5 2021

Η Διεθνή έκθεση Big 5 2021, πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο Ντουμπάϊ, Εκεί παρουσιάσαμε τη νέα γκάμα χειρολαβών σχεδιασμένη από βραβευμένους Designers και από εμάς. Παρουσιάσαμε τις βελτιωμένες τεχνικές ανοδίωσης και τα νέα φινιρίσματα, που μπορούν να επιτευχθούν στις νέες εγκαταστάσεις μας και την πρωτοποριακή και καινοτόμα πιστοποιημένη εφαρμογή με Αντιμικροβιακή προστασία, που μπορεί πλέον να απογειώσει την κατασκευή σας και να διασφαλίσει όσους χρησιμοποιούν τα πιστοποιημένα προϊόντα μας!

Πολυμέσα
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022

Η Convex συμμετείχε στη μεγάλη, επίσημη κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022 στο METROPOLITAN EXPO.

Ο κλάδος του αλουμινίου συγκεντρώθηκε ξανά παρουσιάζοντας καινοτόμες εφαρμογές αλουμινίου και προϊόντα νέας γενιάς.

Έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία χρόνων, παρουσιάσαμε προϊόντα ανοδιωμένου αλουμινίου, με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, σε απεριόριστες χρωματικές επιλογές και μοναδική αντοχή στο χρόνο.
Επιπρόσθετα οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να δούν από κοντά και να δοκιμάσουν όλες τις νέες μας σειρές χειρολαβών για πόρτες και παράθυρα, σχεδιασμένες ειδικά για κουφώματα αλουμινίου.

Πολυμέσα
XENIA 2022

Η Xenia 2022, αποτέλεσε και φέτος την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επιχειρηματίες του κλάδου του τουρισμού, ενώ παράλληλα ανέδειξε και τους βασικούς άξονες στους οποίους θα στηριχτεί η νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού.

Η Convex συμμετείχε δυναμικά και σε αυτήν την έκθεση, παρουσιάζοντας όλα τα νέα της προϊόντα καθώς και τις υπηρεσίες που την έχουν καθιερώσει 30 χρόνια πλέον στο χώρο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, όλες τις νέες σειρές χειρολαβών πόρτας και παραθύρων, λαβές εξώπορτας καθώς και μια πληθώρα από custom δημιουργίες σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Πολυμέσα
Fensterbau Frontale 2022

Fensterbau Frontale 2022

Πολυμέσα
Mosbuild 2019

Η CONVEX συμμετείχε στο Mosbuild που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2019, η μεγαλύτερη έκθεση κτιρίων και εσωτερικών συναλλαγών στη Ρωσία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι νέες σειρές μοντέλων μας, για λαβές εσωτερικών πορτών καθώς και λαβές έλξης

Πολυμέσα

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Λεωφόρος Γ. Γεννηματά 93,

190 18, Μαγούλα Αττικής

Επικοινωνήστε μαζί μας

φόρμα επικοινωνίας