Τι είναιη Ανοδίωση

 

 

 


Η ανοδίωση, ως επιφανειακή επεξεργασία του αλουμινίου, εφαρμόζεται πάνω από 60 χρόνια. Στο διάστημα αυτό είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα προβλήματα που εμφανίζονταν στην πράξη και με τις κατάλληλες τεχνικές να εξαλειφθούν. Σήμερα, μετά από 60 χρόνια, θεωρείται ότι κατέχουμε πλήρως την τεχνολογία της ανοδίωσης και γνωρίζουμε την συμπεριφορά της στο χρόνο.

Με την ανοδίωση, μετασχηματίζεται η επιφάνεια του αλουμινίου και δημιουργείται, τεχνητά, ένα στρώμα οξειδίου του αλουμινίου. Επειδή η διαδικασία γίνεται σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, αυτό το στρώμα οξειδίου είναι πάρα πολύ συνεκτικό και σκληρό. Το στρώμα αυτό, επειδή είναι ήδη οξείδιο, όταν εκτίθεται στην ατμόσφαιρα δεν διαβρώνεται και έτσι προστατεύει το μέταλλο. Το ανοδικό επίστρωμα είναι διαφανές και η δομή του φέρει πόρους και επιτρέπει την ενσωμάτωση χρωστικών υλών για την επίτευξη του χρωματισμού.

Η τεχνική αυτή προσφέρει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στο μέταλλο, όπως:

Αισθητική: Μοναδική αισθητική που αναδεικνύει τη μεταλλική φύση του αλουμινίου.

Σταθερότητα Απόχρωσης: Μακροχρόνια διατήρηση του χρώματος, καθώς οι ανοδιωμένες επιφάνειες έχουν εξαιρετική αντίσταση στην UV ακτινοβολία και στις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Ανθεκτικότητα: Σε όλα τα στάδια της ζωής των προφίλ, κατά την διάρκεια της κατασκευής, της τοποθέτησης και της χρήσης.

 
ΠΟΡΤΑ
 
ΠΑΡΑΘΥΡΟ
 
ΕΞΩΠΟΡΤΑ
 
 

Ποιότητα μεΠιστοποιήσεις

Μοναδικές ΕπιλογέςΧρωμάτων

 

 

 Γνωρίζοντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και ανάγκες, δημιούργησαμε μια ασυναγώνιστη χρωματική παλέτα ανοδίωσης για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Η παλέτα της Convex αποτελείται από τα πιο δημοφιλή χρώματα της αγοράς που αναδεικνύουν την ποιότητα και της αισθητική των προϊόντων της, προσφέροντας συνολικά οκτώ (8) επιλογές:
Χρώματα: Φυσική Ανοδίωση, Μπρονζέ, Ματ Καφέ Σκούρο, Μαύρο, Ματ Σαμπανιζέ, ΙΝΟΧ Ανοιχτό, ΙΝΟΧ Σκούρο, Χρυσό.