Πληροφορίες Έκθεσης


Η Xenia 2022, θα αποτελέσει και φέτος την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επιχειρηματίες του κλάδου του τουρισμού, ενώ παράλληλα θα αναδείξει και τους βασικούς άξονες στους οποίους θα στηριχτεί η νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού από τις 26 εώς τις 28 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η Convex συμμετέχει δυναμικά και σε αυτήν την έκθεση, παρουσιάζοντας όλα τα νέα της προϊόντα καθώς και τις υπηρεσίες που την έχουν καθιερώσει 30 χρόνια πλέον στο χώρο. Κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά, όλες τις νέες σειρές χειρολαβών πόρτας και παραθύρων, λαβές εξώπορτας καθώς και μια πληθώρα από custom δημιουργίες σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά στο περίπτερό μας Hall2 / Stand C20/D20.

 

Varial


Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε φέτος στο περίπτερο μας, την νεοσύστατη εταιρεία του ομίλου μας, τη VARIAL.
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντα τους ανθρώπους της VARIAL καθώς και τα συστήματα Wardrobe20 και Closet20 βασισμένα στην απλότητα, το μινιμαλισμό και το βιομηχανικό design. Τα δυο αυτά συστήματα γκαρνταρόμπας και ντουλάπας σε συνδιασμό με τις λάβες αλουμινίου της εταιρείας, είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο σας, αναβαθμίζοντας παράλληλα την αισθητική του.