Τι είναι τα Custom Products;


Η Convex καθώς αποτελεί ένα παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στις σύγχρονες τεχνολογικές και εικαστικές τάσεις, προσπαθεί συνέχεια να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.

Όλες οι φάσεις επεξεργασίας των υλικών, πραγματοποιούνται μέσα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας. Με τον τρόπο αυτό, αφενός η παραγωγική διαδικασία είναι περισσότερο ελεγχόμενη και αφετέρου υπάρχει μεγάλη ευελιξία, αφού επιτρέπει στην εταιρία να ανταποκρίνεται άμεσα στη ζήτηση σε διαστάσεις και παράγωγα προϊόντα, τόσο για την Ελληνική όσο και για τις ξένες αγορές.
Είμαστε σε θέση λοιπόν, να σχεδιάσουμε και να παράγουμε ένα προϊόν σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που μπορεί να έχει κάποιο έργο.


We Design


Η σχεδιαστική ομάδα της Convex αποτελείται από στελέχη με δημιουργικό πνεύμα και μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο του πομόλου. Είναι σε θέση λοιπόν να υλοποιήσει οποιαδήποτε ιδέα σας, οποιοδήποτε σχέδιο σας όσο δύσκολο ή περίτεχνο κι αν φαίνεται. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί, οτιδήποτε έχετε φανταστεί!

 


Χρωματολόγιο - Φινιρίσματα


Το χρώμα και το τελικό φινίρισμα του προϊόντος, είναι αυτά που θα το αναδείξουν και θα δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο σας, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την αισθητική του. Απεριόριστες χρωματικές επιλογές και 5 διαφορετικές τεχνικές βαφής θα ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις του κάθε project σας.